Vacature Dakmonteur

Dit ben jij

Jij hebt flink wat spierballen, want het werk dat je doet is erg fysiek. Eerlijk, nuchter en een echte vakman, dat ben jij. Goed werk afleveren, dat doe jij. Dat zonnepanelen leggen een goed idee is, is voor jou vanzelfsprekend. Hoe ze worden gelegd, dat vind jij belangrijk. Want net als wij, doe jij de dingen graag goed. Jij bent net als wij eerlijk en je maakt waar wat je zegt. Als monteur gebruik jij je eigen kracht om de kracht van DatDoenWij goed over te brengen op onze klanten. Verder kun je zelfstandig werken maar ook in een team ben je op je gemak. En net als wij houd je van goede koffie op maandagochtend en een lekker pilske op vrijdagmiddag.

Heb jij een VMBO/MBO met technische achtergrond, werkervaring (pre), geen hoogtevrees en een VCA rijbewijs? En vind je het niet erg om vies te worden? Sluit je dan aan bij onze club!

Dit zijn wij

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de panelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Het realiseren van de beste oplossingen, DatDoenWij.

Net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een fulltime functie met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Je kunt groeien als voorman van het montageteam of een andere vergelijkbare functie. Ook het volgen van cursussen en opleidingen behoort tot de mogelijkheden.

Dat doen wij

De zonnepanelenbranche is 'booming'. Dat weten de verkopende partijen in onze branche als geen ander. Maar hoe zorgen ze na een succesvolle verkoop voor een net zo succesvolle relisatie? DatDoenWij! 

We bieden onze klanten alles wat zij als verkopende partij zelf niet kunnen of willen doen rondom de realisatie van zonnepanelen. Van inkoop tot het inplannen van de monteurs, van het leggen van de panelen tot service, boekhouding en nazorg. Het hele pakket of één van deze werkzaamheden, DatDoenWij dus!

Solliciteren? Upload hieronder je cv en motivatie of mail naar info@datdoenwij.nl t.a.v. Suzan Hoefnagel en sluit je aan! 
 

Dit wil ik!