Vacature PV Engineer

Dit ben jij

Jij bent een belangrijke schakel binnen onze organisatie en houdt van een energieke omgeving. De verbinding tussen de verkoopafdeling, de planning en het magazijn, dat ben jij. Ook wel de welbekende spin in het web. Je werkt de basisengineering uit zoals de dakindeling, plaats van de omvormer, de kabeltrajecten, ballastplannen en daarnaast bied je ondersteuning en geef je advies. Als engineer werk jij iedere opdracht tot in detail uit met bijbehorende tekeningen en materiaallijsten. Want net als wij, doe jij de dingen graag goed. Om de kwaliteit en het correcte ontwerp van PV-systemen te waarborgen controleer je de offertes van verkopers en kan je snel aanpassingen doorvoeren wanneer hierom wordt gevraagd. 

Heb jij een technische opleiding (MBO of HBO), kennis van elektrotechniek en bouwkunde/constructietechniek (pre), ervaring met Autocad (pre), ervaring als engineer (pre) en een goede beheersing van de Nederlandse taal? Sluit je dan aan bij onze club!

Dit zijn wij

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de panelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Het realiseren van de beste oplossingen, DatDoenWij.

Net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een fulltime functie vanuit ons hoofdkantoor in Schaijk met de mogelijkheid tot een vast dienstverband met voldoende doorgroeimogelijkheden. Ook het volgen van cursussen en interne- en externe opleidingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een biertje om de week mee af te sluiten!

Dat doen wij

De zonnepanelenbranche is 'booming'. Dat weten de verkopende partijen in onze branche als geen ander. Maar hoe zorgen ze na een succesvolle verkoop voor een net zo succesvolle relisatie? DatDoenWij! 

We bieden onze klanten alles wat zij als verkopende partij zelf niet kunnen of willen doen rondom de realisatie van zonnepanelen. Van inkoop tot het inplannen van de monteurs, van het leggen van de panelen tot service, boekhouding en nazorg. Het hele pakket of één van deze werkzaamheden, DatDoenWij dus!

Solliciteren? Upload hieronder je cv en motivatie of mail naar info@datdoenwij.nl t.a.v. Suzan Hoefnagel en sluit je aan! 
 

Dit wil ik!