Vacature Elektricien

Dit ben jij

Alles wat met stroom te maken heeft, geeft jou energie! Je krijgt een kick van een mooi geïnstalleerde installatie en je levert vakwerk af. Je draagt bij aan de positieve naam van DatDoenWij bij klanten en gaat met hen op zoek naar de beste oplossingen voor installaties op zolder, in de meterkast en op andere locaties bij de klant. Samen met de 2 dakmonteurs vorm jij  ons superteam op locatie. Het is belangrijk dat je flexibel bent, zelfstandig te werk kunt gaan maar ook goed in teamverband uit de voeten kan. En net als wij houd je van goede koffie op maandagochtend en een lekker pilske op vrijdagmiddag.

Heb jij een afgeronde opleiding Elektrotechniek, werkervaring (pre), een VCA rijbewijs en ben jij enthousiast en erg handig? Sluit je dan aan bij onze club!

Dit zijn wij

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de panelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Het realiseren van de beste oplossingen, DatDoenWij.

Net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een fulltime functie met de mogelijkheid tot een vast dienstverband met voldoende doorgroeimogelijkheden. Ook het volgen van cursussen en opleidingen behoort tot de mogelijkheden.

Dat doen wij

De zonnepanelenbranche is 'booming'. Dat weten de verkopende partijen in onze branche als geen ander. Maar hoe zorgen ze na een succesvolle verkoop voor een net zo succesvolle relisatie? DatDoenWij! 
We bieden onze klanten alles wat zij als verkopende partij zelf niet kunnen of willen doen rondom de realisatie van zonnepanelen. Van inkoop tot het inplannen van de monteurs, van het leggen van de panelen tot service, boekhouding en nazorg. Het hele pakket of één van deze werkzaamheden, DatDoenWij dus!

Solliciteren? Upload hieronder je cv en motivatie of mail naar info@datdoenwij.nl t.a.v. Suzan Hoefnagel en sluit je aan! 
 

Dit wil ik!